Bloemendaal-aan-Zee-P2-min-v2.jpg

Zonnestroom aanvragen in 3 simpele stappen

Bij GroeneStroomLokaal houden we van simpel. Daarom hebben we het aanvragen van zonnestroom extra eenvoudig voor je gemaakt:

Stap 1: Bereken je maandvoordeel

Stap 2: Kies voor vast of flexibel

Stap 3: Verzend je energie-aanvraag eenvoudig via de website

Wij regelen vervolgens jouw overstap met je oude leverancier en zorgen ervoor dat je energiemeters aangesloten worden op onze stroom- en of gasleverig. 

Zo simpel, zo geregeld!

Voest-Alpine-Bunschoten-3-3-min.jpg

Lokale zonnestroom tegen inkoopprijs

Bij GroeneStroomLokaal betaal je elke maand een vast voorschot voor jouw verbruik van stroom en/of gas. Elke dag laten wij aan jou zien hoeveel jij verbruikt hebt en hoe je ervoor staat voor de rest van het jaar. Wij rekenen geen extra winstopslag op elke ingekochte kilowattuur stroom en kubieke meter gas, alleen lage vaste leveringskosten per maand per energieaansluiting. Dat is energie tegen inkoopprijs.

Welke variant kies jij?

Zon Vast

Voorkom verrassingen. Ga voor Zon Vast met een vast tarief voor 1 of 3 jaar.

lees meer

Zon Flex

Met Zon Flex koop je ieder uur stroom en elke dag gas tegen de dan geldende inkoopprijs op de energiebeurs.

lees meer
GF-Rooftop-0774-min.jpg

Teruglevering

Als je zelf energie opwekt, zijn er momenten dat je minder verbruikt dat dat jouw energievoorziening opwekt. Op die momenten lever je terug aan het elektriciteitsnetwerk. Je dient dat van te voren te melden aan de netbeheerder in jouw regio. Jouw terug geleverde kWh’s worden uiteindelijk op de jaarnota verrekend volgens de salderingsmethode. Dat betekent dat na een jaar jouw afgenomen elektriciteitsverbruik verminderd wordt met jouw terug geleverde hoeveelheid kWh’s. Heb jij over een heel jaar meer terug geleverd dan je hebt verbruikt, dan krijg je bij ons vastcontract over dat deel het dal en normaal tarief zoals afgesproken in het contract terug.

IMG-20180904-WA0003.jpg

Wordt energie in de toekomst gratis?

Er gebeurt van alles in de energiemarkt. We gaan steeds meer elektrische apparaten gebruiken. En er worden steeds meer duurzame energiebronnen gebruikt zoals windmolens en zonnepanelen. Deze veranderingen scheppen nieuwe mogelijkheden om energie anders te gaan afrekenen. Van hele dure uren tot misschien wel gratis energie.